Ivica Galovic/ PIXSELL
Ivica Galovic/ PIXSELL

Nepismeni Maras obrušio se na Domoljubnu koaliciju!

Autor: I. G.

Maras prognozira kako će HDZ sada pokušati "prodati priću" ljudima o tome kako su se promijenili.

Gordan Maras obožava objavljivati statuse na Facebooku. Koristi ovu platformu kako bi, dok svoje uzgaja, izvadio trn iz oka svojih političkih protivnika. U najnovijem uratku Maras je Vladu na odlasku proglasio najnesposobnijom vladom u povijesti Hrvatske, i to, napomenimo, s velikim pravopisnim pogreškama.

Status prenosimo u cijelosti:

ILI NARODNA ILI TZV. DOMOLJUBNA KOALICIJA

Vlada sa najkraćim mandatom do sada, bez rezultata, drugim riječima najnesposobnija vlada u povijesti Hrvatske odlazi sa vlasti. Jedino pozitivno što su napravili je to da nije dugo trajalo.
Sada sanjaju da će prodati priću ljudima, kako evo sada na izbore ide novi HDZ. Nema više Karamarka i sve će biti super.

Možda nema njega, ali svi ostali su tu. Spremni da nastave po starom. Diplomac, Hasanbegović, Šuker i drugi. U mjesec i po dana se ni godišnje doba ne promijeni, a kamoli HDZ.

Naši ljudi će na slijedećim izborima birati između stabilnosti, sigurnosti i ekonomskog rasta sa jedne strane i kaosa, nesigurnosti i netrasparentnosti sa druge strane. Između Narodne koalicije i tzv. Domoljubne koalicije. Vjerujem da izbor nije previše težak.

Autor: I. G.

VEZANE VIJESTI

ZADNJE VIJESTI