cro-portal.com/ilustracija

NEMA PROSLAVE U ČAVOGLAVAMA: Thompson na Dan pobjede 2016. u Kninu!

Autor: T. P.

Thompson je prihvatio poziv Ministarstva te će 5. kolovoza nastupiti na gradskom stadionu NK Dinare.

Ovogodišnja proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 21. obljetnice pobjedničke VRO “Oluja” održat će se u Kninu, u povodu čega je Ministarstvo hrvatskih branitelja, inače suorganizator proslave, pozvalo Marka Perkovića Thompsona da dođe u taj grad i program uveliča pjesmom, donosi cro-portal.com. Thompson je prihvatio poziv Ministarstva te će 5. kolovoza nastupiti na gradskom stadionu NK Dinare. U Čavoglavama dakle koncerta neće biti, već će se ondje događaj obilježiti svetom misom te manjim programom.

Ovogodišnja je proslava posebna i po tome što će biti posvećena herojskom gradu Vukovaru, što je, piše cro-portal.com, razlog više da Thompson i ove godine bude dio proslave u Kninu. Financijski prihod s proslave namijenjen je obnovi Vodotornja u Vukovaru.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.