Davor Puklavec/PIXSELL

NEDOSTAJANJE ILI PROVOKACIJA? Predsjednica SDP-ovoj delegaciji: A nema Zorana?

Autor: A,P.

"Rekli smo da ćemo biti oporba, boriti se za socijal-demokraciju i se za sve što žele naši birači. Predlagat ćemo određene stvari i kontrolirati ovu većinu. Iskreno, želimo stabilnu vladu jer se puno vremena izgubilo", rekla je Opačić.

Kako bi sudjelovali na konzultacijama kod predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović Pantovčak su dans u ime SDP-a pohodili Milanka Opačić i Siniša Hajdaš Dončić. Nakon razgovora Opačić je kraktko naglasila kako će SDP iz oporbe kontrolirati većinu.

 “Rekli smo da ćemo biti oporba, boriti se za socijal-demokraciju i se za sve što žele naši birači. Predlagat ćemo određene stvari i kontrolirati ovu većinu. Iskreno, želimo stabilnu vladu jer se puno vremena izgubilo”, rekla je Opačić.

No, predsjednica je na veoma zanimljiv način dočekala delegaciju SDP-a. Naime, na Twitteru je reporterka N1 Nataša Božić  objavila kako je Kolinda Grabar Kitarović, pozdravljajući Opačić, upitala: “A nema Zorana?”.

Ovo se može protumačiti i kao nedostajanje, s obzirom da je naviknula konzultacije održavati s Milanovićem. No, možda i nije tako.

S obzirom da je predsjednica pozdravila povlačenje Milanovića s čela SDP-a, priroda ovog komentara mogla bi se interpretirati i kao sarkastična.

Podsjetimo, tada je predsjednica rekla: “Vlast i moć pretvorili su Milanovića u arogantnu i konfliktu osobu”, te nadodala:”Sve bi se to još moglo koliko-toliko tolerirati da se to nije prenijelo na cijelo hrvatsko društvo”.




Autor:A,P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.