Screenshot Facebook

Nastavlja se ‘drama’ oko razbijene Nutelle!

Autor: dnevno.hr

Nakon oštrog komenara, oglasio se i poznati trgovački lanac Müller

Na stranicama poznatog trgovačkog lanca Müller u Hrvatskoj, u subotu je jedna žena ostavila neobičan komentar.

U njemu navodi kako je starija gospođa zbog nepropisno složene robe na policama trgovine slučajno razbila dvije ‘Nutelle’, no kako djelatnike nije zanimala njena isprika kao niti sugestije drugih kupaca, te su joj naplatili punu cijenu razbijene.

Danas se ispod objave oglasio i Müller.

Komentare prenosimo u cijelosti:

” Draga Marina, zahvaljujemo ti na javljanju. Žao nam je da je došlo do ove situacije. Naime, gospođu koja je razbila teglu Nutelle nismo tražili da istu plati, nego je sama na tom inzistirala. Naša praksa u ovakvim situacijama nikako nije da naplaćujemo proizvode koje su naši kupci slučajno oštetili u poslovnici. Jako nam je žao da blagajnica nije inzistirala na tom da gospođa ne plati Nutellu.  Politika poslovanja Müllera je prije svega profesionalan i korektan odnos s kupcima, što naši brojni i vjerni kupci potvrđuju. LP”, stoji u komentaru.

Screenshot Facebook

Žena koja je na površinu izvukla ovu situaciju, uzvratila je komentar:

”Hvala Vam na javljanju.
Kao sto vidite ovaj slučaj izazvao je brojne komentare. Nisam cula da je Gospoda inzistirala, no vidjelo se da je joj je jako neugodno i opravdavala se. Reagirala sam u momentu kada je djelatnica Gospođi pružila cijelu staklenku i rekla da ju odnese na blagajnu kako bi kolegica mogla otkucati i naplatiti dvije razbijene. Na moje komentare djelatnice nisu reagirale, okrenule su glavu.
Da zaključimo- staklenke ne mogu stajati jedna na drugoj jer podnožje i čep nisu jednakog oblika -nestabilno je. Tko god dise u blizini stalaze u izravnoj je opasnosti.
Srdačan pozdrav, Marina Stanojević.”




Tko je ispravno postupio, ostaje svakom na osobnu procjenu.

 




 

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.