Dino Stanin/PIXSELL

NASTAVAK DRAME U SRBU: ‘Imamo nove informacije! Pupovac je zakon i ravnatelj hrvatske policije!’

Autor: T. P.

"Tražim od Ravnateljstva MUP RH da poštuje zakon o javnom okupljanju, da prekine pritisak jer u pitanju je temelj Domovinskog rata i stvaranje Hrvatske države", ističe Keleminec.

Previranja u Srbu gdje je A-HSP podigao šator i održava predavanja o Domovinskom ratu idu dalje. Nakon što su šator samo pomaknuli i ipak ostali u mjestu, sada iz A-HSP-a dolaze nove informacije o prijetnjama. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti, a glavni krivac prema Kelemincu je, kako tvrde, Milorad Pupovac:

“Autohtona – Hrvatska stranka prava  iz svojih provjerenih izvora saznaje da Milorad Pupovac vrši strašni pritisak na Ravnateljstvo  MUP-a  RH i traži uklanjanje šatora i uhićenje predsjednika Autohtone – Hrvatske strane prava Dražena Keleminca.

Autohtona – Hrvatska stranka prava je poštivala  zakon o javnom okupljanju i u svojoj prijavi prijavila šator.

Milorad Pupovac od MUP-a RH ishodio je da se pokuša naći  rupa u zakonu i  kako bi se šator odstranio.

Saznanjem da prostor prijave javnog okupljanja nije u vlasništvu Općine Gračac već vlasništvo Hrvatske države došlo je do jedinog detalja. Ravnateljstvo policije nikada nije tražilo od Milorada Pupovca zahtjev za odobrenje postavljanja svake godine postavljanja njegovog šatora u Srbu. Izgleda da nismo svi jednaki pred zakonom. Milorad Pupovac je zakon, Milorad Pupovac je ravnatelj Hrvatske policije, Milorad Pupovac je osoba koju svi moraju da slušaju inače neće dobro proći.

Autohtona – Hrvatska stranka prava pita se je li moguće da u Hrvatskoj moramo tražiti da hodamo po Srbu, Zadru, Splitu, Zagrebu jer to traži osoba čija su oba brata sudjelovala u agresiji na Hrvatsku.

Tražim od Ravnateljstva MUP RH da poštuje zakon o javnom okupljanju, da prekine pritisak jer u pitanju je temelj Domovinskog rata i stvaranje Hrvatske države.




Tražim od Ravnateljstva MUP RH da me zaštiti i ne pokuša uhititi po nalogu Milorada Pupovca jer sam i ja stvarao temelje hrvatske države, temelje pravne i demokratske  Hrvatske.

Ovim putem molim Vas na prisebnost, mudrost i ozbiljnost jer u Srbu se danas vodi borba za istinu o Domovinskom ratu i svih žrtvama četničkih  zločina u Boričevcu, Ivezićima i drugim mjestima Like.

Autohtona – Hrvatska stranka prava




predsjednik, Dražen Keleminec”

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.