Dnevno
Dnevno

NAPADAČ NA VLASNIKA ‘BOSA’ ZA DNEVNO: ‘Poludio sam kad sam ga vidio, a drška od sjekire mi je bila pri ruci!’

Autor: T. Budak

"Vozio sam se u autu, i tada sam ugledao Bosiljka Stanića. Instiktivno sam preletio autom nogostup, izvadio dršku od sjekire i odlučio se s njim obračunati. No, imao sam dovoljno samokontrole tako da su ozljede zanemarive", kazao je i dodao razloge zbog kojih je to učinio...

Napadač na vlasnika trgovine Boso, I. D. (puni podatci poznati redakciji) sam se javio u našu redakciju neposredno nakon obračuna.

– Vozio sam se u autu, i tada sam ugledao Bosiljka Stanića. Instinktivno sam preletio autom nogostup, izvadio dršku od sjekire i odlučio se s njim obračunati. No, imao sam dovoljno samokontrole tako da su ozljede zanemarive – kazao je i dodao razloge zbog kojih je to učinio:

– Nakon što je moj brat podigao tužbu preko USKOK – a i nakon što su reagiralo mediji, a Vinkovčani šute, kao i policija sa gradonačelnikom Karlićem i dožupanom Galićem, odlučio sam pokazati primjerom da se jednog ratnog profitera, lopova, masonskog pripravnika ne treba bojati, već ga treba privesti licu pravde. Naime, nakon mobinga kojeg je sprovodio nad obitelji moga brata, nad mojom obitelji i obitelji uposlenica koje ne smiju pisnuti, zbog njegovog strašenja i iživljavanja nad njima napao sam ga, no ne i previše fizički ozlijedio. Dosta mi je šutnje našeg naroda, Vinkovčana, i gledanja kroz prste, na sve njegove podle prijevare i svinjarije koje nam svima radi. Osobno znam o čemu se radi jer mi je bivša supruga radila više od 10 godina u diskontu. Zbog tretmana koji je tamo proživljavala cijela mi se obitelj razboljela – izjavio je za naš portal I. D., hrvatski branitelj iz Vinkovaca koji je imao još štošta za kazati, no naš je razgovor prekinula policija.

Autor: T. Budak

VEZANE VIJESTI

ZADNJE VIJESTI