Najsretniji dan u JOVANOVIĆEVOM životu: Kolege mu čestitaju na vijesti o progonu ZDRAVKA MAMIĆA!

Autor: B.Biško

U saboru je jutros najveća zvjezda bio bivši ministar Jovanović kojem se pojedine kolege došle čestitati i stisnuti ruku kada su čuli da je protiv Mamića pokrenuta istraga. Ministar koji za vrijeme svoje političke karijere nije napravio jedno veliko NIŠTA odlučio je po mišljenju autora ovoga članka na jedan vrlo degutantan i zloban način pokazati svoje zadovoljstvo na vijest o progonu Zdravka Mamića.

Vijest da je policija počela istraživati izvršnog dopredsjenika Zdravka Mamića vjerojatno je najviše razveselila članove SDP-a. U saboru je jutros najveća zvjezda bio bivši ministar Jovanović kojem se pojedine kolege došle čestitati i stisnuti ruku kada su čuli da je protiv Mamića pokrenuta istraga.

Kakve veze bi trebao imati Jovanović s ovim uhićenjem nije poznato, osim što već svi znaju kako Jovanović ne gaji nimalo lijepe simpatije prema Zdravku Mamiću.

Predsjednik HHO-a Zvonimir Čičak za naš portal je izjavio kako je Mamić žrtva političkog progona i kako aktualna vlast aktivno radi na tome da sruše Mamićev utjecaj u savezu i Dinamu.

Nakon ovih slika iz sabora gdje jedni drugima čestitaju početak Mamićevog progona doista možemo zaključiti kako je to istina.

Autor:B.Biško
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.