Marko Mrkonjic/PIXSELL

Najjača imena koja će biti na listama? HNS predstavio kandidate za izbore

Autor: A.P.

Bivša ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak-Taritaš je na osmome mjestu u II. izbornoj jedinici.

Predsjedništvo HNS-a je potvrdilo kandidate za parlamentarne izbore.

“Za naše kandidate izabrali smo kvalitetne ljude koji znaju preuzeti odgovornost za cijelu zemlju. Građani na izborima 11. rujna moraju izabrati između stabilne i jake Vlade, kakvu nudi Narodna koalicija, te nestabilnosti i nerada kakav su posljednjih mjeseci prezentirali Most i Domoljubna koalicija, što Hrvatska sebi još jednom ne može priuštiti’, poručio je predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak”, navodi se u priopćenju.

Na izbornim listama Narodne koalicije na popisu HNS-ovih kandidata na najvišim su mjestima HNS-ovi ministri u Vladi Zorana Milanovića Vesna Pusić i Ivan Vrdoljak, koji će biti na drugome mjestu u I. i IV. izbornoj jedinici, te varaždinski župan Predrag Štromar, također drugi u III. izbornoj jedinici.

Bivša ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak-Taritaš je na osmome mjestu u II. izbornoj jedinici.

Odluku o kandidatima Predsjedništvo je donijelo u skladu s ovlaštenjem koje mu je na sjednici u Tuhelju, 2. srpnja 2016. godine, dao Središnji odbor HNS-a, a prema kojem Predsjedništvo može poduzimati sve radnje kako bi, kako se ističe u priopćenju, HNS bio spreman za izbore u rujnu.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.