Grgo Jelavic/PIXSELL

NADLEŽNI NE PODUZIMAJU NIŠTA: U centru Dubrovnika nalazi se leglo poskoka!

Autor: A.P.

"Tu su vam zmije svakakve, crne, zelene... Obavijestili smo sve komunalne službe, pa čak i vatrogasce, ali nitko još ništa nije poduzeo", rekla je stanarka.

Leglo poskoka smjestilo se u turstičkom centru Dubrovnika, u Pločama. Kako javlja Dubrovački vjesnik leglo se nalazi u napuštenoj kući na adresi Obodska 7.

“Kuća ima ulaz iz Cavtatske ulice, ali ne preporučam ulaziti radi zmija. Prošle godine u istoj ulici bilo je leglo štakora, ove godine nema ni jednog, ali počeli su izlaziti poskoci”, navodi se u apelu koji je stigao na adresu Dubrovačkog vjesnika.

Jedna od stanarki ove ulice potvrdila je ove navode.

“Tu su vam zmije svakakve, crne, zelene… Obavijestili smo sve komunalne službe, pa čak i vatrogasce, ali nitko još ništa nije poduzeo”, rekla je stanarka.

Obodska ulica nalazi se u turističkom centru Dubrovnika. S obzirom da nitko ne poduzima ništa, susjedi su se navodno organizirali kako bi nabavili mungosa.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.