Ivica Galovic/PIXSELL

Nad nebon iznad Okučana preletjela su tri borbena zrakoplova (FOTO)

Autor: I.G.

Komemoracija poginulim braniteljima kod Središnjeg križa u Okučanima počela je u nedjelju prijepodne, u nazočnosti predsjednika Hrvatskog sabora Željka Reinera , premijera Tihomira Oreškovića i drugih dužnosnika.

U povodu 21. obljetnice vojno-redarstvene operacije “Bljesak” , komemoracija poginulim braniteljima kod Središnjeg križa u Okučanima počela je u nedjelju prijepodne, u nazočnosti predsjednika Hrvatskog sabora Željka Reinera , premijera Tihomira Oreškovića i drugih dužnosnika.

Komemoracijom i polaganjem vijenaca u Spomen-parka hrvatskih vitezova u Okučanima državni dužnosnici, obitelji poginulih hrvatskih branitelja i predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata odali su počast braniteljima poginulima u oslobađanju zapadne Slavonije u vojno-redarstvenoj operaciji “Bljesak”.

Pročitana su i imena 42 poginula branitelja , a nebo nad Okučanima preletjela su tri borbena zrakoplova. Molitvu za poginule branitelje predvodio je vojni ordinarij Jure Bogdan .

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.