Goran Stanzl/PIXSELL

Na listi za ministre pojavilo se još jedno ime!

Autor: T. P.

Stiže li u Vladu još jedan ministar ili je došlo do kakve pogreške, saznat ćemo uskoro.

Dugoočekivani popis ministara izašao je na vidjelo, a kao buduće članove Vlade Andrej Plenković će ih predstaviti Hrvatskom saboru. Zanimljivo je da se u kratkom roku dogodio i jedan preokret, a to je da se na popisu ministara našlo ime još jednog HDZ-ovca, Gorana Marića, ali uz njega piše samo da će biti predložen za ministra. Za koje točno ministarstvo – još nije poznato.

Svi ostali kandidati pored svojeg imena imaju i ministarstvo koje će voditi.

Podsjetimo, za Gorana Marića se u utorak nagađalo da bi u Vladu mogao ući kao ministar prometa umjesto dosadašnjeg ministra Olega Butkovića, no kasnije se govorili da ipak ostaje u Saboru.

“Radi se o kvalitetnom i stručnom timu. Održali smo prvi radni sastanak. Tijekom večeri ćemo imati i još sastanaka i konzultacije s Mostom”, izjavio je u utorak Andrej Plenković, ne spomenuvši tada Marića.

Stiže li u Vladu još jedan ministar ili je došlo do kakve pogreške, saznat ćemo uskoro. Ipak, Marićevo se ima našlo i na službenim stranicama Sabora u kojem će se održati glasovanje o povjerenju Vladi republike Hrvatske.

>>> PLENKOVIĆ O MINISTRIMA: Radi se o jednom kvalitetnom i stručnom timu

>>> DETALJI O PLENKOVIĆEVIM LJUDIMA: Ovo niste znali o novim ministrima!




Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.