Na Hrvatskim studijima održava se znanstveni skup Domovinski rat – mogućnosti znanstvenog pristupa

Autor: T. P.

Osim općih stvari o Domovinskom ratu i hrvatskim braniteljima na znanstvenom skupu će biti riječi i o zdravlju hrvatskih branitelja.

U Zagrebu se 10. i 11. 10. 2016. održava znanstveni skup Domovinski rat – mogućnosti znanstvenog pristupa, u organizaciji Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskih studija. Suorganizator je Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti i Hrvatski memorijalno-dokumentacijski centar Domovinskoga rata, a pokrovitelj Hrvatski sabor i odbor za obrazovanje i znanost. Predsjednik organizacijskog odbora je akademik Ivica Kostović.

Osim općih stvari o Domovinskom ratu i hrvatskim braniteljima na znanstvenom skupu će biti riječi i o zdravlju hrvatskih branitelja, gdje će biti izlaganja pod nazivima: Psihijatrijska skrb za hrvatske branitelje u proteklih 25 godina, i razne inačice izlaganja o PTSP-u, Psihosocijalni čimbenici, Socijalnopsihološki pristup, Etnički odgoj, Izazovi profesionalnog sazrijevanja, Domovinski rat i društveni procesi itd.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.