Hrvoje Jelavic/PIXSELL

MUP se oglasio o akciji Agrokor: ‘Ne možemo dati više informacija u ovom trenutku’

Autor: dnevno.hr

Potvrdili su kako u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Zagrebu i u suradnji sa Samostalnim sektorom za financijske istrage Ministarstva financija Republike Hrvatske provodi izvide

Ministarstvo unutarnjih poslova oglasilo se o jutrošnjoj policijskoj akciji protiv bivših članova Uprave Agrokora.

Potvrdili su kako u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Zagrebu i u suradnji sa Samostalnim sektorom za financijske istrage Ministarstva financija Republike Hrvatske provode izvide.

Naglasili su kako je postupanje tajno i da u ovom trenutku nisu u mogućnosti dati više informacija.

U nastavku prenosimo priopćenje:

“Policija u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Zagrebu i u suradnji sa Samostalnim sektorom za financijske istrage Ministarstva financija Republike Hrvatske provodi izvide. Sukladno članku 206.f st.1 Zakona o kaznenom postupku postupanje tijekom izvida je tajno. S obzirom na fazu postupanja nismo u mogućnosti iznijeti više informacija”, priopćili su iz MUP-a.

 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.