Grgo Jelavic/PIXSELL

Mostovci nastavljaju kampanju, a tijekom vikenda biste ih mogli sresti u ovim hrvatskim gradovima

Autor: T. P.

Most do građana na jugu će posjetiti Hvar, odnosno Sućuraj, Jelsu i Starigrad, na čelu sa Nikolom Grmojom, Mariom Klobučićem, Ivanom Ninčević, Zdenkom Omrčenom i dr.

Most nezavisnih lista nastavlja s predizbornom kampanjom „Most do građana“. Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i čelnik Mosta Božo Petrov u subotu 20. kolovoza 2016. posjetit će Čakovec, Nedelišće i Varaždin u pratnji potpredsjednika Hrvatskog sabora, profesora Roberta Podolnjaka, Ljubice Ambrušec, Jasne Matulić i kandidata za saborske zastupnike Mosta nezavisnih lista iz III. izborne jedinice. U 11 sati bit će na središnjem gradskom trgu u Čakovcu gdje će se družiti s građanima. U nastavku boravka na području Međimurja Petrov će sa suradnicima posjetiti i Nedelišće, potom će u popodnevnim satima posjetiti varaždinski Špancirfest te zajedno s kandidatima za saborske zastupnike prošetati trgovima i ulicama Varaždina.

Most do građana na jugu će posjetiti Hvar, odnosno Sućuraj, Jelsu i Starigrad, na čelu sa Nikolom Grmojom, Mariom Klobučićem, Ivanom Ninčević, Zdenkom Omrčenom i dr. U 9.00 sati predviđen je posjet Sućuraju, u 11.00 posjet Jelsi, u 12.30 posjet Starigradu, potom su u 14.00 sati u centru Hvara.

Na zapadu će Ines Strenja Linić, Ladislav Turčinović, Dario Čehić i ostali kandidati sa liste za VIII. izbornu jedinicu između 16.00 i 20 sati posjetit će Cerovlje, Pićan, Barban i Rašu, Lanišće, Lupoglav, Kršan, Sv. Nedelju i Labin.

Most do građana na istoku će u subotu od 16.00 sati, na čelu sa ministrom Tomislavom Panenićem, Miroslavom Šimićem i ostalim kandidatima sa liste za IV. I V. izbornu jedinicu posjetiti Nuštar, odnosno Jarminu, Tordince, Markušicu, Šodolovce, Ernestinovo, Antunovac i Vladislavce. U 19.00 sati predviđen je dolazak u Čepin. Ministar Panenić bit će prije podne i u Vukovaru gdje će suradnici Mosta dijeliti kupone za nedjeljni čobanac koji će se pripremati u 12 sati s ciljem uvrštavanja u Guinness-ovu knjigu rekorda.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.