Boris Scitar/PIXSELL

Bivši PR-ovac Mosta vrhunski odbrusio Saši Broz: ‘Mogla je kao primjer uzeti žrtve svog djeda s Golog otoka’

Autor: dnevno.hr

'Toliko o tri i pol žulja koja nam upravo trljaju o nos iz Wimbledona', napisala je Broz

Saša Broz podignula je sinoć buru u javnosti komentarom o žuljevima na nogama balerina koje je usporedila s onima Marina Čilića.

U ponedjeljak je na njezine izjave reagirao i Mostov PR-ovac Thomas Bauer iz agencije Grizli komunijacije.

“Saša Broz iz nekog razloga kao primjer žuljevitih nogu pokazuje balerine. Bilo bi puno primjerenije da je dala primjer žrtava njenog djeda, logoraše s Golog otoka”, napisao je na Facebooku Bauer, suvlasnik PR agencije Grizli komunikacije koja radi i za Most.

Podsjećamo, Saša Broz je na društvenim mrežama napisala: “Ovako izgleda stopalo balerine. Ne bilo koje već gotovo svake!!! Cijelu karijeru šute i trpe i ne lijepe fotografije ozljeda okolo tražeći da im se ‘oprosti’ uspjeh ili pad!! Drago društvance, ovo znam iz prve ruke, odnosno noge. Toliko o tri i pol žulja koja nam upravo trljaju o nos iz Wimbledona!!!”

(FOTO) Saša Broz bezobrazno se narugala Čiliću i njegovoj ozljedi !




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.