Facebook/Most

MOST SE POHVALIO POJAČANJEM: Shoukry Nizar, stomatolog iz Sirije, njihov je kandidat za zastupnika u Sabor!

Autor: T. P.

„Dugi niz godina dijelim sudbinu građana Republike Hrvatske, proživljavam s njima i dobro i loše, poznajem situaciju. Tužno mi je gledati kako za ovu lijepu državu već dugo ništa dobro nije napravljeno. Moja odluka da se priključim Mostu temeljena je na želji da pomognem Hrvatskoj gdje sam zajedno sa svojom obitelji odlučio i ostati. Svojim angažmanom u izbjegličkoj krizi shvatio sam da mogu doprinijeti boljoj Hrvatskoj, skupa s Mostom želim nastaviti djelovati u tom smjeru“, rekao je doktor Nizar i odlučio pristupiti Mostu.

Predizborna slagalica gotovo je složena, a stranke polako izvlače svoje adute. Most nezavisnih lista na svojem se Facebook profilu pohvalio novim članom, kandidatom za zastupnika u Hrvatski sabor na listi Mosta nezavisnih lista u V. izbornoj jedinici.  Riječ je o doktoru stomatologije, Shoukryju Nizaru, rođenom Sirijcu iz Aleppa. Facebook status Mosta prenosimo u cijelosti:

[PONOS HRVATSKE SHOUKRY NIZAR NA LISTI MOSTA NEZAVISNIH LISTA]

„SKUPA S MOSTOM ŽELIM DONIJETI POZITIVNU PROMJENU U OVOJ LIJEPOJ ZEMLJI“

“Shoukry Nizar kandidat je za zastupnika u Hrvatski sabor na listi Mosta nezavisnih lista u V. izbornoj jedinici. Ime Shoukryja Nizara poznato je diljem Hrvatske. Riječ je o Sirijcu podrijetlom iz Alepa koji već dugi niz godina živi i radi u Hrvatskoj. U prvim danima izbjegličke krize na istoku Hrvatske skupa sa suprugom bio je najtraženija osoba, jedina koja zna arapski i koja uz to svim srcem želi pomoći ugroženim ljudima. Isto tako maksimalno je bio na usluzi svim humanitarcima i hrvatskoj policiji te su svojim radom doprinijeli rješavanju izbjegličke krize. Bezrezervna humanost prepoznata je i u Udruzi Ponos Hrvatske koja dodjeljuje priznanja za hrabrost i humanost malim ljudima te je Nizar zbog svojih djela nagrađen svečanim priznanjem Ponos Hrvatske 2015.

MOST nezavisnih lista izražava zadovoljstvo zbog toga što je Shoukry Nizar kandidat za zastupnika u Hrvatski sabor na listi Mosta nezavisnih lista u V. izbornoj jedinici. „Djelovanje Shoukryja Nizara dokaz je kako i mali ljudi mogu činiti velika djela. Dao je veliki doprinos da izbjeglička kriza prođe što bezbolnije. Ne tako davno i mi smo bili izbjeglice i svaka pružena ruka značila je jako puno. Sretan sam što je Nizar pristupio Mostu jer je on primjer osoba kakve Most želi okupljati.“ komentirao je ministar gospodarstva Tomislav Panenić koji je ujedno i nositelj liste Mosta nezavisnih lista u V. izbornoj jedinici.

Nizar je doktor stomatologije, studij je završio u Hrvatskoj, a trenutno je zaposlen u Domu zdravlja u Vukovaru, ambulanta Tovarnik. O odluci za politički angažman Shoukry Nizar kaže: „Dugi niz godina dijelim sudbinu građana Republike Hrvatske, proživljavam s njima i dobro i loše, poznajem situaciju. Tužno mi je gledati kako za ovu lijepu državu već dugo ništa dobro nije napravljeno. Moja odluka da se priključim Mostu temeljena je na želji da pomognem Hrvatskoj gdje sam zajedno sa svojom obitelji odlučio i ostati. Svojim angažmanom u izbjegličkoj krizi shvatio sam da mogu doprinijeti boljoj Hrvatskoj, skupa s Mostom želim nastaviti djelovati u tom smjeru“.”

Autor: T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.