Petar Glebov/PIXSELL

MOST ODGOVORIO PREDSJEDNICI: Prije susreta s Merkel premijer se konzultirao s ministrom policije

Autor: A.P.

Na pitanje je li se tehnički premijer Tihomir Orešković trebao konzultirati prije odlaska u Berlin s političkim čimbenicima u zemlji, kako je u petak rekla predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović, Orepić je rekao kako se Orešković konzultirao "s kim je trebao".

U subotu je ministar unutarnjih poslova u tehničkoj Vladi Vlaho Orepić rekao se premijer Tihomir Orešković s njim konzultirao o problemu migracija i izbjeglica uoči puta u Berlin i sasatanka s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Ujedno, ministar je na pitanje je li se tehnički premijer Tihomir Orešković trebao konzultirati prije odlaska u Berlin s političkim čimbenicima u zemlji, kako je u petak rekla predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović, rekao kako se Orešković konzultirao “s kim je trebao”.

Također, naveo je kako je Orešković prije puta razgovarao s njim kazavši: ”Konzultirao je koga je trebao i otišao, za to je dovoljno politički kulturan. Tko kaže da se nije konzultirao? Upoznao sam ga s aktualnom situacijom”.

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.