Facebook

Mogući ministar kulture, Kolindin savjetnik iznenadio posve neobičnom objavom na ‘fejsu’

Autor: Iva Međugorac

Ovakvo nešto od strane hrvatskih političara rijetko se viđa.

Tko kaže da su svi hrvatski političari rastrošni i nepromišljeni? Jedan od onih koji prkose tom stereotipu potencijalni je ministar kulture i savjetnik predsjednice Andro Krstulović Opara, koji bi potezom na svojem fejs profilu mogao razgaliti građane te osvojiti više simpatija nego li sami Zlatko Hasanbegović koji slovi kao ministar koji niti jednom nije provukao službenu karticu.

Naime, Krstulović Opara, koji se uzgred spominje i kao jedan od kandidata za splitskog gradonačelnika u ponedjeljak negdje oko 11 sati objavio je neobičan statut postavljajući pitanje prijateljima na ovoj društvenoj mreži ide li netko do Zagreba u utorak, netko kome treba suputnik i suplatnik.

Društvene mreže inače su poprište takvih upita, ali neobično je kada takvo pitanje postavi osoba koja je godinama aktivna u svijetu visoke politike, međutim oni koji znaju Oparu kažu da je riječ o skromnom čovjeku koji voli druženje s građanima. Da je tome tako pokazuje i druženje s biračina na skupu HDZ-a koji se za parlamentarne izbore održao na splitskoj rivi, a kada je ovaj osebujni Dalmatinac sjedio s navijačima i razgovarao o vrućoj temi, odnosno izmjeni Zakona o sportu. Sve u svemu, ukoliko je ovo uobičajena navika ovog svestranog političara tada je valja pozdraviti, no ukoliko je riječ o još jednom u nizu populista tada oči valja širom otvoriti jer takvi se uvijek sami razotkriju.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.