Davor Javorovic/PIXSELL

Mladi Osječani, sudjelujte i osvojite besplatno kupanje na gradskim bazenima!

Autor: T. P.

Međunarodni dan mladih je dan kad se slave postignuća mladih u svijetu te se ohrabruje sudjelovanje mladih u društvu.

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana mladih (12. kolovoza), Savjet mladih Grada Osijeka osigurao je besplatno kupanje na gradskim bazenima za 100 najsretnijih mladih koji se prijave na natječaj „Osvoji besplatno kupanje na Gradskim bazenima uz Savjet mladih Grada Osijeka“.

Natječaj počinje u utorak (9. kolovoza) u 14 h. Detalje natječaja možete pronaći na Facebook stranici Savjeta mladih Grada Osijeka.

Međunarodni dan mladih je dan kad se slave postignuća mladih u svijetu te se ohrabruje sudjelovanje mladih u društvu. Od 2000. godine do danas taj dan se kontinuirano obilježava u svijetu, nakon što je 17. prosinca 1999. Generalna skupština Ujedinjenih naroda prihvatila preporuku proglašenja.

Savjet mladih Grada Osijeka ovom aktivnošću želi mladima omogućiti da „svoj“ dan provedu u zdravoj aktivnosti kao što je plivanje te iskoriste kolovoz za rekreaciju i korištenje dostupnih sportskih aktivnosti u gradu.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.