Tomislav Miletic/PIXSELL

Mladež HSS-a kritizirala Petir: ‘Razočarani smo njezinim izjavama, javno osporava naš doprinos’

Autor: dnevno.hr

"Mladi HSS-a par godina unatrag odradili su kampanju za dvoje izbore za zastupnike u EU parlamentu, kampanju za lokalne i regionalne izbore, kampanju za predsjedničke izbore, parlamentarne te ove posljednje, izvanredne parlamentarne izbore", poručili su.

Mladež HSS-a priopćenjem za medije osvrnula se na , premanjihovim riječima, nizneistina koje je u javnost iznijela Marijana Petir. Zasmetalo im je što je izjavljivala da je u kampanji za Europski parlament bila prepuštena sama sebi.

Niihovo priopćenje  prenosimo u cijelosti.

“Razočarani smo očitim ne priznavanjem i osporavanjem pomoći i angažmana članova Organizacije mladih HSS-a koji su gospođi Petir i HSS-u (što u Središnjici HSS-a ne osporavaju) dali sve moguće potencijale i resurse na raspolaganje tijekom cijele kampanje, a ne samo na kraju kako je ona u razgovoru za jedne dnevne novine izjavila.

Naime, mladi HSS-a sudjelovali su u radu Izbornog stožera, odradili sve radnje koje su se odvijale u Središnjici HSS-a te dio rasporedili na terenu kako bi bili uz kandidatkinju prilikom obilaska terena i skupova, stoga nas vrijeđaju izjave kako podrške nije bilo (osim ‘pečenja kolača’). Posebno smo osupnuti izjavom u kojoj kaže da ‘tek na kraju kampanje su mi dodijelili jednog dečka da me vozi…’ Dotični dečko profesionalni je fotograf koji je gotovo cijelu kampanju pratio i fotografirao gđu. Petir te uz to bio njezin vozač.

Mladi HSS-a par godina unatrag odradili su kampanju za dvoje izbore za zastupnike u EU parlamentu, kampanju za lokalne i regionalne izbore, kampanju za predsjedničke izbore, parlamentarne te ove posljednje, izvanredne parlamentarne izbore (čime se gđa. Petir baš i ne može pohvaliti).

Organizacija mladih HSS-a ne žali ni trenutka na odrađenom poslu koji nije bio niti malo lagan, ne žali niti za jednom iznesenom i prihvaćenom idejom, ne žali za angažmanom na terenu, no žali za činjenicom što se sve to ne prizna od strane hrvatske zastupnice u Europskom parlamentu.

Žao nam je da osoba koja pretendira na mjesto predsjednice Hrvatske seljačke stranke javno osporava doprinos Organizacije mladih HSS-a njezinoj kampanji i izuzetno dobrog rezultata HSS-a”, navodi se u priopćenju.

Autor: dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.