Mima Simić bi mogla biti dar neba prema sadržaju torbe Joe Bidena

Autor: Marko Ljubić

Čovjeka svijetska javnost pamti i prepoznaje kao svojevrsnoga Obamina jurišnika čiji je cilj ako treba i mačem nametnuti „ljudska prava“ gey aktivista.

Po čemu će hrvatska javnost pamtiti Joe Bidena? Kao geyoljupca ili glasonošu rata dramatičnih razmjera koji neće zaobići ni Hrvatsku. Kako stvari stoje, njegova prisega geyevima i homoseksualna diktatura s američkim potpisom, mogla bi biti dječija igra u odnosu na prijetnju svijetu koju su jutros rušeći Putinov zrakoplov isporučili Amerikanci.

Dakle, što donosi Joe Biden, naš službeni saveznik?

Čovjeka svjetska javnost pamti i prepoznaje kao svojevrsnoga Obamina jurišnika čiji je cilj ako treba i mačem nametnuti „ljudska prava“ gey aktivista.

„Prava homosesksualaca su najznačajnije pitanje ljudskih prava ovog trenutka. Amerika će svima nametnuti poštivanje gay prava”- uskliknuo je Joe Biden nazad godinu dana pred stotinu gey velmoža na skupu posvećenom međunarodnom promicanju gay prava u Washingtonu, na kome su sudjelovali uz aktiviste predstavnici veleposlanstava Velike Britanije, Danske, Isanda i Švedske.

Uz konstataciju da je to Obama naredio kao obavezu pod prisilom cijelome demokratskom svijetu, pri čemu zajedno sa saudijskim Kraljem izuzima pravo i vješa, kamenuje i baca s nebodera geyeve, sječe ruke kršćanima, kolje sve koji nisu vehabije po Bliskom istoku, a vidimo i po Europi, nisam siguran je li Predsjednica već zapovjedila svome protokolu kakvo takvo upristojenje Mime Simić pri dočeku barjaktara „slobodne ljubavi“i „slobodnoga izazivanja rata“.

Biden dolijeće u Zagreb i to na sastanak Brdo-Brijuni, po svim legitimnim utemeljiteljskim aktima hrvatske Države, nezakonite političke inicijative. Pod legitimno-utemeljiteljskim aktima mislim na Referendumsku odluku hrvatskoga naroda iz 1991. godine, mislim na Ustavnu odluku o samostalnosti Republike Hrvatske, te baštinu Domovinskog rata i pobjedničkih vojnih operacija.

Koliko god nam dovodili u Zagreb u taj paket kao kamuflažu Austriju, zatim Sloveniju kao članicu i dokazanoga britanskoga satelita čija je zadaća bila godinama zadržavati Republiku Hrvatsku u pristupu euroatlantskim integracijama otimajući po nešto za sebe, činjenica je da je ta inicijativa operativna politička platforma za ostvarivanje Račanovog britanskog političkog programa iz 1991. godine, koji je trebao Ustavom obavezati Republiku Hrvatsku na trenutni početak pregovora o novoj balkanskoj integraciji sa Srbijom.




To je činjenica.

Kao što je činjenica da je Hrvatski interes u BiH strahovito ugrožen upravo politikom s američkim rukopisom. Jednako kao što je činjenica da Hrvatskoj i Hrvatima u BiH sigurnosno, egzistencijalno i strateški prijeti inkubator u džamiji kralja Fahda na Alipašinu polju u Sarajevu s desetine vehabijskih džamija, imama i čitavih sela u BiH, u kojemu se pod američko zaštitom i saudijskom edukacijom stvara militantni vehabijski pokret čija je funkcija autentični bošnjački europski islam pretvoriti u militatno rasadšite ISIL-ovaca. A zatim po potrebi stvarati kaos u širem okruženju, koji će onda SAD kao spasitelj riješavati uzimajući golemi danak od naroda pogođenih tim kaosom.

Joe Biden, na žalost u ovome trenutku više nego vidljvo predstavlja vrlo mutnu politiku koja nema nikakve veze s demokracijom, slobodom, humanističkim i ljudskim načelima, koja ni koliko je crno ispod nokta ne uvažava suverenost goleme većine svijetskih naroda niti njihovu slobodu. SAD se ponaša kao piroman, koji, da bi isprobao svoj vatrogasni uređaj i pokazao efikasnost protupožarne zaštite seljanima prvo zapali selo, pa očekuje zahvalnost što je spasio nekoliko kuća. I to vječnu zahvalnost, jer njihove vatrogasne postrojbe ostaju zauvijek tu.




Rušenje ruskog aviona koga Turci nikada ne bi smjeli ni pogledati bez potpore SAD-a, izraz je izrazito gubitničke politike, pa je jedino to neka vrsta jamca da odgovoran državnik kao Putin neće zagristi mamac i već ostvarenu pobjedu na Bliskom istoku, kao i u javnosti većine europskih naroda, uprskati na revolverašku udicu. Otvoreni američko-ruski rat za Crnu Goru, uz stanje odnosa u BiH nisu okolnosti u kojima Hrvatska može biti sigurna i mirna niti se može pouzdati u partnerske namjere amričkoga gosta. Čak ni u slučaju da se svi deklariramo kao geyevi, jer dok ti stigne pomoć od Bidena, raznijet će te njegov vehabija iz BiH.

Je li nedavna poruka Angele Merkel o mogućnosti izbijanja rata na Balkanu bila samo gaf već umorne Kancelarke, ili je to trebalo jako ozbiljno shvatiti?

Sve se više čini da nije bio gaf.

Rijetko se kome događalo da u tako presudnim i potencijalno dramatičnim okolnostima, a na takvoj vjetrometini nema ni jedan jedini svenacionalno usuglašeni politički cilj, interes, niti političke snage koje su ga u stanju ostvarivati, a da je iz svega izišao bez golemih ožiljaka. Upravo je Hrvatska danas u takvom stanju.

„Države koje ne uspiju ostvariti napredak u smjeru zaštite LGBT populacije morat će platiti cijenu svoje nehumanosti”- nazad godinu dana zaprijetio je Biden. Jako me zanima što će u Zagrebu izgovoriti i što će biti nova „humanitarna i civilizacijska obaveza“.

Sumnjam da i najortodoksniji protivnici globalne gay agresije ne bi u kontekstu golemoga zveckanja oružjem u našemu susjedstvu, potpisali svaki zahtjev geyoljupca Bidena pa i desetgodišnju kaznu gledanja Mime Simić kao voditeljice Petog dana, radije nego prihvatili dugoročne posljedice „savezništva“ koje nam Biden donosi u ovom trenutku.

Toliko je važan trenutak da su i geyevi u pozadini. Srećom u Hrvatskoj imamo rješenja za sve eventulanosti. I za objašnjenje nerazumljivoga i za premlaćivanje nasilnika.

Ako i ne shvatimo sadržaj torbe Joe Bidena, imamo profesora Banca, a ako se izložimo opasnosti, imamo Ranka Ostojića. Banac će nam to objasniti, a posebo skriveni smisao opravdanosti američke politike u BiH i nužnosti prihvaćanja nestanka Hrvata u toj zemlji. A Ostojić će ako zatreba sam izmlatiti svakog džihadistu i razminirati ga pod batinama i to na engleskom.

Autor:Marko Ljubić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.