Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Milijan Brkić: Vjerujem da Plenković nije znao što se događalo unutar Borg skupine

Autor: dnevno.hr

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić ocijenio je kako je Martina Dalić donijela logičnu i politički odgovornu odluku i dala ostavku.

“Naravno da ova situacija nije ugodna i nitko je nije priželjkivao. Naravno da nad ovom situacijom ne trebamo likovati”, rekao je Brkić piše Večernji.

“Svi koji smo u političkom životu trebali bi biti odgovorni i gledati kako završiti proces da se nagodba u Agrokoru privede kraju, da bude pravična i pravedna, da budu zadovoljni svi vjerovnici i dobavljači, da iz ovoga Agrokor izađe stabilan i da zaštitimo radna mjesta”.

Što se tiče moguće odgovornosti Plenkovića, Brkić je rekao da, po njegovim informacijama, Plenković nije znao za to što je radila Grupa Borg.

“Premijer Plenković, koliko ja znam iz dosadašnjih informacija, za sve te procese koji su se događali unutar te skupine nije znao. Ja duboko vjerujem u institucije države i one će sigurno dati odgovore Hrvatskoj i hrvatskom narodu, koji itekako trebaju dobiti te odgovore”, kaže Brkić.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.