Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Milijan Brkić poručio: Treba se prestati baviti uljepšavanjem prošlosti!

Autor: I.G.

"Idemo se nametnuti kao pravi odabir, nemojmo graditi povjerenje u HDZ tako da rušimo povjerenje u druge stranke", poručio je Brkić.

U Splitu je održan sastanak europskih pučana, na kojem su sudjelovali i predstavnici HDZ-a. Nakon sastanka trenutačni predsjednik HDZ-a Milijan Brkić najavio je novi smjer te stranke.

Milijan Brkić poručio je nakon sastanka da se treba prestati baviti uljepšavanjem prošlosti te da se stranka treba okrenuti sadašnjosti i budućnosti. “Idemo se nametnuti kao pravi odabir, nemojmo graditi povjerenje u HDZ tako da rušimo povjerenje u druge stranke”, poručio je Brkić.

“Nalazimo se u turbulentnim vremenima. EU više nego ikad treba pokazati zajedništvo i pokazati odgovornost. Jedino tako možemo izaći iz krize puno jači, snažniji, kako bismo proveli sve one programe koje smo zacrtali”, dodao je, a prenosi Dnevnik.hr.

Brkić je isto tako dodao da će do kraja tjedna odlučiti o vlastitoj kandidaturi za šefa HDZ-a te dodao da je bolje da ima više kandidata za tu poziciju, no isto tako je istaknuo se ne može nekoga prisiliti na kandidaturu.

 

Autor: I.G.

ZADNJE VIJESTI