Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

BRKIĆ OSTAJE BEZ DIPLOME? Mora ponovno upisati semestar i pisati diplomski

Autor: dnevno.hr

Visoka policijska škola u Zagrebu još je krajem veljače pokrenula postupak ponovne provjere diplomskoga rada glavnog tajnika HDZ-a Milijana Brkića, za koji je utvrđeno da je gotovo 70 posto prepisan.

Visoka policija škola danas je odlučila što će biti s diplomom zamjenika predsjednika HDZ-a Milijana Brkića.

Odluka će prije službene objave biti dostavljena samome Brkiću, a neslužbeno se doznaje da ona jednaka već ranije donesenoj odluci prema kojoj je poništen diplomski rad Milijana Brkića. Zbog pogreške u proceduri Upravni je sud poništio prethodno donesenu odluku.

24sata neslužbeno doznaje da Brkić mora opet upisati zadnji semestar na Visokoj policijskoj školi. Ponovno će morati pisati diplomski rad te ga obraniti.

“Stručno vijeće Visoke policijske škole sazvala je za danas, 8. srpnja sjednicu vezano za postupak oduzimanja stručnog naziva na kojem je predstavljeno izvješće Povjerenstva sa zaključkom o postojanju ili nepostojanju nepravilnosti i prijedlogom odluke. Konačna Odluka Stručnog vijeća dostaviti će se strankama u postupku i sukladno Pravilniku biti će objavljena u Narodnim novinama”, priopćilo je Ravnateljstvo policije.

Podsjećmo, Visoka policijska škola u Zagrebu još je krajem veljače pokrenula postupak ponovne provjere diplomskoga rada glavnog tajnika HDZ-a Milijana Brkića, za koji  je utvrđeno da je gotovo 70 posto prepisan.

U HDZ-u u petak niu imali komentare u vezi odluke o Brkićevoj diplomi.

Autor: dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI