Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

MILANOVIĆEVI KADROVI JOŠ VLADAJU: Okupimo se na prosvjedu podrške novinarki koja je dobila otkaz zbog Mrsićeve žene

Autor:

Na apsurdnu situaciju osvrnuo se Pero Kovačević.

Novinarka Smiljana Škugor dobila je izvanredan otkaz u Hini zbog teksta o dugu Diane Šucbah Mrsić, supruge SDP-ovaca Miranda Mrsića, prema HHZO-u od 10,6 milijuna kuna.

Dobila je otkaz jer je raskrinkala stopiranje,  odnosno cenzuru teksta o 10,6 milijuna kuna duga supruge bivšeg SDP-ova ministra Miranda Mrsića. I dok je novinarki nakon 26 godina rada uručen otkaz Mrsićevoj surpuzi dug odlazi u zastaru na tu anomaliju osvrnuo se na svojem facebooku pravniik i bivši saborski zastupnik Pero Kovačević.

– Eto, zašto je nužno napraviti i provesti pravnu revoluciju.Vlada šuti. Predsjednica Republike šuti. Most šuti, HDZ šuti.Šute studenti na Filozofskom fakultetu.Jako je zanimljiva i znakovita ova šutnja. Jedino partijski i Milanovićevi kadrovi i dalje vladaju u Hrvatskoj.Naravno HDZ i Most već skoro godinu dana pregovaraju. Javite se. Preko ovoga nesmijemo tako lako preći,okupimo se i orgnizirajmo prosvjede, tražimo smjene odgovornih i postupanje DORH-a. Nema se što čekati- zaključuje Kovačević.

Autor:

ZADNJE VIJESTI