Luka Stanzl/PIXSELL

MILANOVIĆEV OPROŠTAJNI GOVOR: Borili smo se za malog čovjeka…

Autor: I.G.

"Ovo je moja zadnja sjednica Glavnog odbora', kazao je Milanović i poručio kolegama: 'Mi smo ljevica. Borili smo se za malog čovjeka. To zadržite...

Glavni odbor SDP- donosi odluke vezane uz raspisivanje izbora za novog predsjednika stranke, ali se očekuje i burna rasprava o parlamentarnim izborima iz kojih je SDP izašao kao gubitnik.

Zoran Milanović obratio se članovima glavnog odbora u svom oproštajnom govoru.

“Ovo je moja zadnja sjednica Glavnog odbora’, kazao je Milanović i poručio kolegama: ‘Mi smo ljevica. Borili smo se za malog čovjeka. To zadržite. Ostanite narodna stranka. Nastavite graditi ovu kuću koju smo zajedno gradili. Odgovornost da stvari mijenjate na bolje neka bude vaš cilj”, kazao je.

Službeni kandidacijski postupak za novog predsjenika SDP-a kreće tek nakon što Glavni odbor utvrdi izborne rokove. Za sada su kandidature najavili Ranko Ostojić, Tonino Picula, Orsat MIljenić, Vesna Škulić, Domagoj Hajduković, Gordana Sobol i kao najnovija kandidatkinja Karolina Leaković koja je jučer na Facebooku najavila da ‘u SDP želi vratiti politiku’. U polsijepodnevnim satima očekuje se i kandidatura Davora Bernardića.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.