Davor Visnjic/PIXSELL

Milanović se pokušava ispraviti: ‘Hrvatska nije slučajna država’

Autor: I.G.

"Kao što sam rekao imam, lijevo srce i konzervativnu glavu", kazao je za Milanović.

“Hrvatska nije slučajna država zato što je četiri godine vođena s ciljem i jasnom ambicijom i rezultati se vide. Oni su pozitivna posljedica našeg rada prve tri godine. I ne može ih se obezvrijediti ili srušiti u pola godine ili u godinu dana”, izjavio je Milanović danas u Rijeci gdje je Narodna koalicija predstavila obrazovni program i dodao da će “za par godina doći mlađi, brži i produktivniji”.

Za sučeljavanje se sprema već 10 godina

Trenutnu vladu zamolio je da “ništa ne radi” te da oni nisu “tehnička vlada”.

“To je bila moja vlada s puno većim legitimitetom”, izjavio je Milanović. Upitan da prokomentira povike “Za dom spremni” rekao je kako time ne želi “kontaminirati kampanju”-.

Govoreći o sučeljavanju kazao je kako se priprema “već deset godina”.

“No ne za njega (Plenkovića) nego za princip, dakle da građanima odgovorimo na pitanja, ne možemo im odgovarati na četiri naučene rečenice”. rekao je.

Smatra da je iskustvo na njegovoj strani te da njega “ne možete kupiti”.

“Kao što sam rekao imam, lijevo srce i konzervativnu glavu”,  kazao je za kraj.

Autor: I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.