Marko Prpic/PIXSELL

Milanović samouvjereno: ‘Ne treba nam HDZ, oni su se ispuhali i ne znaju što bi sa sobom’

Autor: M.M.

"Idemo se boriti za uspješnu, bogatu Hrvatsku, da radimo za plaće kao Austrijanci", kazao je Milanović.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović u četvrtak je obišao I. izbornu jedinicu i održao izborni skup u Zaprešiću.

“Mi smo članica EU-a i borit ćemo se za svoje pravice i pravdu bez da ikoga vrijeđamo. Imamo susjede koji nas znaju vrijeđati pa nikome ništa. To je sad nebitno. Idemo se boriti za uspješnu, bogatu Hrvatsku, da radimo za plaće kao Austrijanci. Da ih zaradimo jer smo za to dovoljno sposobni i sada nam treba 20 mirnih godina s razumnim vladama. Hoće li to za deset godina biti HDZ?

Oni su se ispuhali i ne znaju što će sa sobom i traže neprijatelje kojih nema… Sad je to Narodna koalicija. Ne treba nam HDZ jer mi smo ljevica, centar i desni centar, s onim pravim radićevskim HSS-om. To je to! To je to!”, rekao je Milanović u Zaprešiću, a prenosi N1. 

“Hrvatska je ušla u 21. stoljeće i mi se u njemu relativno dobro snalazimo, a naši konkurenti, ako nisu shvatili i ako se ne snalaze, ulaznice se dijele besplatno”, završio je Milanović.

Autor:M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.