Milanović Pupovcu ponudio najvažnije mjesto u svojoj Vladi: Šokirat će vas što mu je dao!

Autor: I. Međugorac

Što reći osim da toga ima samo kod nas?

Da je Milorad Pupovac, inače najglasniji Srbin u Hrvata, lukav i dobar trgovac, i nije neka novina. Uvidio je to čak i bivši predsjednik Ivo Josipović koji ga je nazvao etnobiznismenom. Čarima njegova supermarketa odolio nije svojedobno niti HDZ, a ovih dana šuška se kako mu je na raspolaganju i još uvijek premijer Zoran Milanović.

Naime, u zbrci i zavrzlamama koje su nas zatekle nakon izbora, Milanoviću je svaki mandat jednako ključan za sastavljanje nove Vlade, a u toj novoj vladi prema glasinama iz Partije mjesto potpredsjednika ponudio je upravo Pupovcu kojeg neizmjerno cijeni i u kojeg ima veliko povjerenje, što ne treba čuditi jer radikalni SDSS-ovac i pljuvač po hrvatskim svetinjama svoj je mandat već dao SDP-u pa zauzvrat dobiva i više nego dobru nagradu. Dio SDP-ovaca, pa ni sami Pupovac, u svemu tome ne vidi nikakav problem, a problema s njegovim ulaskom u sam vrh hrvatske politike nemaju niti brojni viđeniji SDP-ovci.

Takav spoj ne treba previše čuditi jer zahvaljujući Milanoviću dotični se kao ugledni intelektualac gotovo domogao EU parlamenta. Dok Hrvati u Srbiji vode bitku za elementarna prava, a u Vukovaru padaju glave zbog ćirilice, drug Milorad mogao bi preuzeti kormilo hrvatske vlade. Što reći osim da toga ima samo kod nas?

Autor:I. Međugorac
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.