Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Milanović prekida šutnju: ‘Na moju obitelj nije potrošena ni jedna jedina lipa u Costabelli’

Autor: dnevno.hr

Očekuje se Milanovićeva izjava o aferi 'bonusi' u Hrvatskim šumama.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović u utorak boravi u Žminju gdje će se susreti s članovima istarskog SDP-a, a zatim se obratio okupljenim novinarima, prenosi N1.

Milanović je u svom obraćanju komentirao predizbornu kampanju SDP-a i rekao da ona neće biti personalizirana i da “treba spriječiti HDZ i Most da nas muče.”

“Plenković u srpnju je jednako Karamarko u svibnju, u decimalu”, komentirao je poboljšanje rejtinga HDZ-a i u nastavku komentirao moguće sučeljavanje s Plenkovićem.

“Samo s njim i koja televizija to ponudi, prvi sam tamo. Devet godina to čekam”.

O bonusi u Hrvatskim šumama kazao je: “Ugovor je ugovor i to je ogroman napredak u odnosu na zlatne padobrane.”

Osvrnuo se i na troškove u vili Costabeli u vrijeme njegova mandata i kazao da na njegovu obitelj nije potrošena niti jedna lipa u vrijeme njegova boravka tamo.

Očitovao se i o aferi Madison.

“DORH je to odbacio i ja mogu samo slegnuti ramenima. Da su me bar prijavili za neko teško kazneno djelo, ali nisu to mogli izmisliti”, kazao je.


Podsjećamo, nakon što su u javnost izašli podatci o  troškovima boravka u vili Costabelli  iz kojih je vidljivo da je u mandatu premijera Milanovića potrošeno ukupno 747 tisuća kuna, o svemu se oglasio SDP.

Iz SDP-a su poručili da, za razliku od Oreškovića, Milanovićeva obitelj nije trošila na catering te da su kuhali i kupovali svoju hranu.

Novac se, naveli su, trošio na službene sastanke MUP-a i tvrtke AKD koja upravlja vilom.

Autor: dnevno.hr

ZADNJE VIJESTI