Patrik Macek/PIXSELL

MILANOVIĆ PORUČIO VRHU SRPSKE VLASTI: Emisari i huškači iz Beograda neka ne prelaze preko Dunava

Autor: M.B.

Ovo je kazao nakon kave koju je popio s bivšim predsjednikom Hrvatske Stjepanom Mesićem koji je također u utrci za mjesto u Hrvatskom saboru na izborima u rujnu.

Komentirajući jučerašnje izjave premijera Srbije Aleksandra Vučića, lider SDP-a i kandidat za premijera Narodne koalicije Zoran Milanović, ocijenio ih je redovitim repertoarom uvreda koje Vučić ima za Hrvatsku. ‘Emisari i huškači iz Beograda neka ne prelaze preko Dunava’, poručuje, prenosi Dnevnik.hr

Također dodaje da nikad ne priča ‘protiv Srba, samo protiv čaršije, a to je pisao Stjepan Radić. Čitajte malo’.

Ovo je kazao nakon kave koju je popio s bivšim predsjednikom Hrvatske Stjepanom Mesićem koji je također u utrci za mjesto u Hrvatskom saboru na izborima u rujnu.

Mesić je ispričao kako su na kavi razgovarali o predizbornoj situaciji. ‘Pričao sam mu gdje sam bio do sad, što radim, i on je to meni rekao. Sanirano je dosta onoga o čemu je bilo do sad rasprava. Ona tema da nećemo ostaviti Hrvate s Bošnjacima, on je htio reći da nećemo dozvoliti razbijanje BiH, da se izdvoji RS iz BiH, jer mi smo garant opstanka BiH, Hrvatska je to potpisala, pa to treba i decidirano reći’, kaže Mesić.

Bivši predsjednik komentirao je i snimku koja je procurila sa sastanka Milanovića s braniteljima. ‘To je bila vijest za jedan dan. Neće to riješiti pitanje izbora. To u izborima ne igra neku ulogu’, smatra Mesić te je dodao da on nije u žestokoj kampanji.

‘Milanoviću ne treba davati savjete, on je dovoljno politički educiran da zna držati situaciju pod kontrolom’, zaključuje Mesić.




Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.