Davor Puklavec/PIXSELL

Milanović: ‘Odluke će se donositi u Zagrebu, a ne u Beogradu ili Budimpešti’

Autor: dnevno.hr

"Hvala na reklami gospodo iz HDZ-a i prikrivene Domoljubne koalicije. Domoljubi smo mi, vjerodostojni smo mi", smatra Milanović.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović obišao je IV. izbornu jedinicu i u Virovitici se obratio građanima i medijima.

Osvrnuo se na HDZ-ov slogan “Vjerodostojnost” i kazao da je na čelu Virovitice i dalje čovjek optužen u slučaju Fimi-medije.  “Hvala na reklami gospodo iz HDZ-a i prikrivene Domoljubne koalicije. Domoljubi smo mi, vjerodostojni smo mi, Narodna koalicija smo mi, a što ste vi? To vam je rekao Ivan Vrdoljak”, kazao je Milanović i u nastavku se osvrnuo na INA-u.

“Dosta je bilo muženja hrvatskih novčanika i nepoštivanja obaveza koje su pravno preuzete. HDZ o tome ne može govoriti. Zašto? Možda iz nečiste savjesti, možda zbog strah od toga da se predsjednika uprave MOL-a, koji je od hrvatskog pravosuđa optužen zajedno sa Sanaderom za pljačku stoljeća u Hrvatskoj… Budimpeštanska vlada ga ne da. A HDZ šuti jer ne žele da taj tip… A za mene je tip dok se ne odazove hrvatskom pravosuđu, koje je europsko pravosuđu i ne objasni je li ta optužnica utemeljena ili nije. Tko ih štiti HDZ? Zašto? Da se opet govori o njihovoj vjerodostojnosti – 13 slova i 5 slogova.

Osvrnuo se i na susjede te kazao da smo pokazali da smo jači u ekonomiji i socijali.

Odluke će se donositi u Zagrebu, a ne u Beogradu ili Budimpešti.

Živjet ćemo zajedno, u okrilju narodne sloge jer ovo je koalicija narodne sloge, i drago mi je da je tu s nama HSS, čiji novi predsjednik govori kao Stjepan Radić jer nije kupljen za razliku od prethodnih. To narod prepoznaje”, kazao je Milanović.

Autor: dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.