Dusko Jaramaz/PIXSELL

MILANOVIĆ ODGOVORIO KARAMARKU: Mislim da HRT radi za HDZ!

Autor: A. Pranjić

Šef SDP-a je na pitanje misli li hoće li Dragana Lozančića premijer Orešković smijeniti s čelnog mjesta SOA-e poručio:"Neka ga smjene ako imaju petlju. To je čovjek koji nije ovisan o toj šačici probisvijeta".

Kao odgovor na najavu predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka da će smijeniti Gorana Radmana i donijeti novi Zakon o HRT-u Zoran Milanović je rekao kako misli da HRT radi za HDZ, prenosi N1.

“HRT je nas dosta derao, i to je njegovo pravo. To je javni servis na koji sam imao puno prigovora, imam i sada, ali to je život – kao političar moraš trpjeti te udarce. Mislim da HRT radi za HDZ. Često radi poluprofesionalno, ali ne znači da bih tamo radio čistke. To su tipične HDZ-ovske divlje prijetnje, suprotstavit ćemo se tom utjerivanju straha u kosti”, poručuje predsjednik SDP-a.

Milanović je ponovio kako je na posljednjim parlamentarnim izborima više ljudi glasalo za SDP nego za HDZ ako se broje isključivo glasovi u Hrvatskoj.

“Imam li ja pravo reći da onaj tko ne voli SDP ne voli hrvatski narod? Mene bi moji SDP-ovci strpali u luđačku košulju. Više je Hrvata glasovalo za nas nego za HDZ”, ponovio je. Ovim riječima Milanović je aludirao na na Karamarkovu izjavu od prije nekoliko dana o tome da “onaj tko ne voli HDZ, ne voli Hrvatsku”.

Milanović za Pupovčevo pismo koje je poslao predsjednici Grabar Kitarović o tome da je ugrožen, kaže da je pisao na krivu adresu.

Za protukandidata na unutarstranačkim izborima Zlatka Komadinu kaže da ima pravo biti optimist.

Šef SDP-a je na pitanje misli li hoće li Dragana Lozančića premijer Orešković smijeniti s čelnog mjesta SOA-e poručio:”Neka ga smjene ako imaju petlju. To je čovjek koji nije ovisan o toj šačici probisvijeta”.




Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.