Marko Prpic/PIXSELL

INCIDENT U VUKOVARU: Milanoviću zviždali, a netko je i dobacio: ‘Tko je ovaj g*****’

Autor: Dnevno.hr

U središtu grada nalazili su se štandovi više političkih opcija pri čemu su SDP-ov i HDZ-ov bili u neposrednoj blizini. Dok je prolazio kod HDZ-ovog štanda Milanoviću su upućeni zvižduci, a poručeno mu je i da odlazi iz Vukovara.

U sklopu predizborne posjete Vukovaru i Vukovarsko-srijemskoj županiji predsjednik SDP-a Zoran Milanović zajedno s čelnikom HSS Krešom Beljakom posjetio je danas Vukovar.

Prvo su položili vijence na memorijanom groblju žrtvava iz Domovinskog rata i kod spomenika generala Blage Zadre. Potom su obišli javnu ustanovu Memorijalni centar Domovinskog rata.

Večernji list izvještava kako je prilikom obilaska centra Vukovara umalo došlo do incidenta između Milanovića i članova HDZ-a. Naime, u središtu grada nalazili su se štandovi više političkih opcija pri čemu su SDP-ov i HDZ-ov bili u neposrednoj blizini. Dok je prolazio kod HDZ-ovog štanda Milanoviću su upućeni zvižduci, a poručeno  mu je i da odlazi iz Vukovara.

Iz jednoga kafića jedan od gostiju je kazao: ‘Tko je ovaj g*****’

U kasnijem razgovoru s članovima svoje stranke Milanović je za HDZ-ove simpatizere rekao da su šaka jada.

Odgovarajući na upite novinara Milanović je rekao da ne može komentirati uhićenje hrvatskog agenta Čede Čolovića.

“Ne mogu to komentirati, ne znam ni što bi on mogao tamo odati, kakve tajne. Možda recept kako se prave leskovačke pljeskavice”, rekao je Milanović prije središnjeg skupa koji će se održati u Babinoj Gredi.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.