Dusko Marusic/PIXSELL
Dusko Marusic/PIXSELL

Milanović o Srbu: Došla je grupa provokatora, to je prtljaga HDZ-a

Autor: I.G.

HDZ se u pogledu Srbije ponaša papački, smatra šef SDP-a.

Šef SDP-a Zoran Milanović, stigao je u Zadar na susret s članovima stranke a kasnije odgovarao na pitanja novinara o raznim aktualnim temama.U izjavi novinarima obrušio se na HDZ, naravno te kazao kako će Narodna koalicija biti najjača lista.
“HDZ je ozbiljan protivnik ali mi smo jači. HDZ i Most su učinili loše za državu”, rekao je šef SDP-a.

“Vlada zasjeda, kako da to kažem, donose niz odluka koje su protuzakonite. Ja kad sam bio tehnički premijer jako sam pazio što radim. Ovo je Vlada koju su najurili saborski zastupnici,
i ne smiju ništa, a svaki dan dovode nove ljude “, rekao je Milanović o tehničkoj Vladi.

Za događaj u Srbu rekao je da je to ružno. “Došla je grupa provokatora, to je prtljaga HDZ-a. To huškanje, što je HDZ-ova a i Mostova prtljaga. Udarili su na starce od 82 godine”, rekao je Milanović vezano za Srb.

“Nećemo se ponašati papački i kukavički kao ova Vlada, nećemo im blokirati pregovore s Europskom unijom iz zlobe “, rekao je Milanović na pitanje vezano za odnos prema Srbiji u vezi njihove prosvjedne note zbog ukidanja presude protiv Alojzija Stepinca. “HDZ je bahat kod kuće, a papci su u inozemstvu”, kazao je Milanović.

Još jedanput se dotaknuo Mosta.

“Glas za Most je glas za HDZ. Ako žele da im se vrati ovaj nered i nesigurnost, zanemarivanje države neka glasaju za Most i HDZ”, rekao je šef SDP-a.

Autor: I.G.

ZADNJE VIJESTI