Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Milanović o aferi Madison: Pokušavaju me inkrimirati, DORH je to odbacio

Autor: A.P.

'' Bit će još takvih pokušaja, ali vidite i sami na što se to svodi. Da su me bar prijavili za neko teško kazneno djelo, nisu ni to uspjeli izmisliti. Za drugo pitajte DORH, ali i ekipu iz MOST-a i HDZ-a, oni znaju bolje", kazao je Milanović večeras.

Prije 10 dana je Jutarnji list pisao o tome kako je DORH-u prijavljen predsjednik SDP-a Zoran Milanović jer je tražio da se njegovom prijatelju Igoru Kneževiću kroz fiktivne ugovore isplaćuje 15.000 kuna mjesečno.

Naime, predsjednika SDP-a je vlasnik agencije Madison Mladen Hrgarek prijavio DORH-u zbog sumnji na pranje novca, kako se navodilo u članku, uz napomenu kako su zagrebački tužitelji odbacili su tu prijavu te kako je vlasnik PR agencije Madison, razočaran takvom odlukom, navodno od glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana zatražio reviziju postupka.

“To je pokušaj da se stranku i mene inkriminira, i to stranku koja ima dugu povijest čistog poslovanja. To je pokušaj da nas se prikaže kao muljatore, DORH je to odbacio.

Bit će još takvih pokušaja, ali vidite i sami na što se to svodi. Da su me bar prijavili za neko teško kazneno djelo, nisu ni to uspjeli izmisliti. Za drugo pitajte DORH, ali i ekipu iz MOST-a i HDZ-a, oni znaju bolje”, kazao je Milanović večeras.

Autor: A.P.

ZADNJE VIJESTI