Goran Kovacic/PIXSELL

Milanović: ‘Lako je sa strane davati savjete, a ne odgovarati ni za što’

Autor: dnevno.hr

U razgovoru sa studentima Sveučilišta Sjever, bivši premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović odgovarao je na brojna aktualna pitanja kao i o svojem potencijalnom povratku u aktivnu politiku.

”Lako je sa strane davati savjete, a ne odgovarati za ništa. Međutim to ne znači da predsjednik nema što raditi. Shvatite da Vlada ne može riješiti problem demografiji”, osvrnuo se na predsjedničin paket mjera Milanović dodavši kako je izgubio ambiciju za povratak u visoku politiku, prenosi RTL.

Na pitanje vraća li se u politiku nedvosmisleno poručuje: ”Ne.”

Dotaknuo se i pitanja referenduma. ”Narod kada malo odlučuje o pravima manjina i žena, a malo više o nekakvim krucijalnim pitanjima, to je rizik. Odluku o Brexitu donijeli su građani, narod, i tu jednako vrijedi glas osoba od 50, 70 ili 20 godina”, poručio je studentima Milanović.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.