Marko Lukunic/PIXSELL

Milanović će raditi za generala Čermaka?

Autor: Dnevno.hr

Za Čermaka radi i Kotromanović

Nakon što su se u kuloarima pojavile priče da bivši premijer Zoran Milanović, koji je zasnovao konzultanstsku tvrtku – EuroAlba Advisory, dogovara prvi posao s umirovljenim generalom Ivanom Čermakom, vlasnikom Croduxa, tu je informaciju za tportal komentirao Čermak.

Bivši SDP-ov predsjednik, kako doznaje taj portal od neimenovanog izvora, o Čermaku ima dobro mišljenje, te se “poznaju i povremeno druže”.

“Mi jesmo prijatelji i ne bih imao ništa protiv da Milanović radi za nas. Ali o tome nikad nismo razgovarali, niti sam mu ja nešto nudio. On se odlučio baviti konzaltingom. Tek je osnovao vlastitu tvrtku koju sad treba posložiti, mora se ekipirati, što nije to jednostavno. Vidjet ćemo kakve će usluge nuditi. Ako nam nešto od toga bude potrebno možda ga nekad angažiramo”, komentirao je za tportal Čermak.

Inače, od početka ove godine u Croduxu na mjestu Čermakovog osobnog savjetnika radi i bivši ministar obrane Ante Kotromanović, također Milanovićev prijatelj.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.