Dusko Jaramaz/PIXSELL

Milan Bandić reagirao na svoj ispad nakon intervjua na RTL-u

Autor: Dnevno.hr

Objasnio je novinarima kako ga je posebno pogodilo to što ga se pokušalo prikazati kao "neodgojena, drska, bezobrazna seljaka koji nije zaslužio da bude što jest".

Čekalo se i dočekalo. Milan Bandić u četvrtak navečer je na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi reagirao na svoje gostovanje na RTL televiziji i medijske objave kako je nakon te emisije izvrijeđao voditeljicu Mirjanu Hrgu. Bandić je sve to skupa nazvao montiranim procesom protiv njega i zatražio da se objavi integralni razgovor njega i voditeljice i nakon emisije.

Objasnio je novinarima kako ga je posebno pogodilo to što ga se pokušalo prikazati kao “neodgojena, drska, bezobrazna seljaka koji nije zaslužio da bude što jest”.

Izjavio je da je u emisiju RTL-a pozvan kao zagrebački gradonačelnik i kandidat za hrvatskoga premijera na razgovor “sa štovanom voditeljicom” te da je njegova satisfakcija što se u danima nakon toga intervjua “rukovao s ljudima više nego u zadnjih godinu dana”, te “da mu čestitaju na tom nastupu”.

Bandić je lopticu prebacio i na druge tražeći “one koji montiraju” da objave čovjeka koji njegovu najbližu suradnicu vrijeđa riječima koje on ne može ni “prevaliti preko usta”, a, kako je rekao “navodno bi trebao biti ministar kulture”.

“Ja sam zaljubljen u muškarce, ljude, a posebno žene. To je moj svijet, to je moj medij, to je moj smisao života. Ne pada mi na pamet da bi bilo koga vrijeđao. Ali, uvijek ću reagirati kada se god laže, insinuira i priča iz druge ruke. I zato molim one koji su ovo montirali da objave integralno”, poručio je Bandić.

Podsjetimo, Milan Bandić je nakon emisije u utorak na RTL-u izvrijeđao Mirjanu Hrgu. Cijelu situaciju iza kamera netko je uspio i snimiti, pa se u međuvremenu pojavio i tonski zapis koji smo objavili.

Više čitajte ovdje:




DONOSIMO VAM SNIMKU NAPADA BANDIĆA NA HRGU! Gnjev u Bandićevom glasu je neopisiv (VIDEO)

Mislite li da ovom ‘premijeru’ treba nekakva pomoć? Bandić se nakon intervjua slomio i urlao na Mirjanu Hrgu!




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.