Milan Bandić ‘najkompetetnija osoba za premijera’ ima taktiku ‘dajmo im besplatno i zbrajajmo glasove’

Autor: Dnevno.hr

'Darivanjem' do mjesta premijera. Bandićeva taktika je legalno potkupljivanje.

Zagrebački gradonačelnik i “kandidat za premijera” Milan Bandić svim snagama i svim sredstvima pokušava ostvariti nekakav rezultat na predstojećim parlamentarnim izborima. U predizbornoj kampanji i kupovanju glasova nadmašuje samoga sebe.

Nedavno je Milan Bandić odlučio da će 25 tisuća građana Grada Zagreba dobiti besplatne priključke za vodu, naravno, na račun Zagrepčana. Bandić je dakle u kampanju ovim potezom uložio 42 milijuna kuna gradskog novca. Taktika “besplatno” će upaliti, nada se Bandić i zbraja,  “još 25 tisuća glasova”.

No, Bandić ide dalje u prikupljanju glasova razbacivanjem tuđim novcem. U tome će mu pomoći dodvoravanje Romima. U četvrtak u Slavonskom Brodu Bandić je junački podijelio besplatne udžbenike u romskom naselju. Knjiga za glas, rekli bismo, a to je još nekih tisuću glasova, zbraja Bandić držeći se one “kamen po kamen, palača”.

Osim toga, Bandić je najavio da će u utorak, 2. kolovoza, na romskom groblju Uštica u sklopu Spomen područja Jasenovac položiti vijenac u povodu obilježavanja Međunarodnog dana sjećanja na romske žrtve Holokausta. Još jedan plus, zbrojio je.

Inače Stranka rada i solidarnosti, poznatija kao stranka Milana Bandića, zadnjih dana hara po Slavoniji osnivajući svoje podružnice. Tako će svoju županijsku organizaciju osnovati i u Brodsko-posavskoj županiji. Osnivanje će se će se dogoditi u ponedjeljak, 1. kolovoza, u dvorani Hvidre na Plavom Polju, s početkom u 19:00 sati.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.