Jurica Galoic/PIXSELL

Mediji pogrešno protumačili: Neće Orešković u diplomaciju

Autor: dnevno.hr

''To nipošto ne podrazumijeva namjeru premijera Tihomira Oreškovića da svoju karijeru nastavi u hrvatskoj diplomaciji", priopćili su iz Vlade.

“S obzirom da je u medijima pogrešno prenesena i interpretirana izjava predsjednika Vlade Tihomira Oreškovića o mogućnosti da karijeru nastavi kao hrvatski veleposlanik, želimo pojasniti da je premijer Orešković i do sada često i u raznim prigodama naglašavao da će učiniti sve, zahvaljujući svojim kontaktima i širokomkrugu poznanstava u poslovnom svijetu i svijetu politike, da promovira svoju domovinu, te da će uvijek i svugdje promicati, zastupati i štititi interese Republike Hrvatske. To nipošto ne podrazumijeva namjeru premijera Tihomira Oreškovića da svoju karijeru nastavi u hrvatskoj diplomaciji”, priopćili su iz Vlade.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.