Dusko Jaramaz/PIXSELL

Markić: ‘Nikoga ja nisam podržala, vrijednosti su ono oko čega se okuplja narod i obitelj’

Autor: M.M.

"Osobno ja nikad ne bih pozvala da se glasa za Most jer se ne slažem s predsjednikom Mosta da vrijednosti nisu važne i da ćemo se oko njih lako dogovoriti", kazala je markić.

Željka Markić iz udruge U ime obitelji u srijedu je za N1 komentirala zbog čega se oflučila na revidiranje odluke Ustavnog suda za održavanje njihovog  referenduma te kazala da je Ustavni sud,  pozivajući se na podatke Ministarstva uprave, rekao da 380 tisuća potpisa nije 10 posto od broja birača u RH, no svi i podaci pokazuju da nema više od 3,5 milijuna birača.

“Ministarstvo uprave, nakon odbijanja referenduma, izašlo je s potpunom drugom brojkom. Prvo su rekli da ima 4 milijuna birača, a dva mjeseca kasnije 3,7 milijuna, a nakon toga je opet bilo 3,7 milijuna birača. HZZO kaže da ima 3,5 milijuna osiguranika koji su punoljetni. Neprihvatljivo je laganje od broju birača”, kazala je Markić.

Na pitanje je li za predstojeće izbore podržala neke kandidate imenom i prezimenom, Markić je kazala da nije to učinila.

“Osobno ja nikad ne bih pozvala da se glasa za Most jer se ne slažem s predsjednikom Mosta da vrijednosti nisu važne i da ćemo se oko njih lako dogovoriti. Smatram da su vrijednosti ono oko čega se okuplja narod i obitelj”, smatra Markić.

U nastavku je pojasnila da je odlično predlagati pojedince. “U ime obitelji podržava podjedince iz 6 stranaka. Podržavamo pojedinačne osobe za koje smatramo da se neće nakloniti nevjerodostojnim obećanjima”, zaključila je Markić.

Autor: M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.