Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Marin Strmota otvorio Facebook stranicu, a ime vas NEĆE IZNENADITI!

Autor: dnevno.hr

Marin Strmota, bivši državni tajnik u Ministarstvu demografije koji je na konferenciji za novinare o demografskoj revitalizaciji prošlog tjedna nenadano dao ostavku otvorio je Facebook stranicu.

”Dragi svi, zahvaljujem svima od srca na porukama podrške koje su mi praktički zatrpale sve komunikacijske kanale i dale mi snage da se obratim svima!”, poručio je na stranici simboličnog naziva ”Hrvatska izmire…”

Marin Strmota je doktor znanosti, a do stupanja na dužnost državnog tajnika 2016. radio je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, u zvanju docenta. Doktorirao je na istom fakultetu, i to upravo na području demografije. Predavao je na Katedri za demografiju.

Podsjetimo, ostavku je dao nakon pitanja novinarke o tome što je točno novo u mjerama koje su predstavljene javnosti. Kako novosti nije bilo, Strmota je odgovorio: “Slažem se s vama i ovo je jedan veliki folklor. Nakon godinu i četiri mjeseca u Vladi, kao demograf, mladi čovjek, smatram da ovo nije dovoljno ozbiljno i s današnjim danom podnosim ostavku na svoje mjesto državnog tajnika. Jer država izumire. Imamo najgore stanje u Hrvatskoj otkad postoji država i pričati ovako neozbiljno o ovome, ja kao mladi čovjek, kao čovjek Republike Hrvatske, građanin, otac dvoje djece, nezaposlene supruge, nezaposlenih roditelja, ne vjerujem da će se išta riješiti ovakvim pristupom”, rekao je tada Strmota.

 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.