Zarko Basic/PIXSELL

Marijana Petir u nevjerici: Upravo slušam kako Beljak laže u Otvorenom da sam ja otišla iz HSS-a

Autor: Dnevno.hr

Da se ne slažu odavno je jasno, ali zašto je Beljak imao potrebu lagati, ne znamo

“Upravo slušam kako Beljak laže u Otvorenom da sam ja otišla iz HSS-a”, komentirala je gostovanje predsjednika Hrvatske seljačke stranke Kreše Beljaka u emisiji Otvoreno na HRT-u hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir, pitajući se hoće li ga netko pozvati na odgovornost zbog namjernog uništavanja stranke.

Njezin komentar s društvene mreže prenosimo u cijelosti:

“Upravo slušam kako Beljak laže u Otvorenom da sam ja otišla iz HSS-a. Ja nisam nikuda otišla. On me je suspendirao u rujnu prošle godine putem medija kako bi me spriječio da se kandidiram za predsjednicu i do danas moj status nije riješen. Hoće li ga netko konačno pozvati na odgovornost zbog namjernog uništavanja stranke o čemu govore i loši rezultati lokalnih izbora ili će ga pustiti da zabije zadnji čavao u lijes najstarije stranke u Hrvata?!”, upozorila je Marijana Petir.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.