Goran Stanzl/PIXSELL

MARAS PONOVNO U AKCIJI: ‘Gdje je ovom kaosu od Vlade kraj? To je čisti gubitak za Hrvatsku’

Autor: M. M.

"Jedna "mudra" izjava Grunfa iz Alana Forda kaže: Tko izgubi dobitak, dobije gubitak", napisao je Maras.

SDP-ov saborski zastupnik i bivši ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras u posljednje je dvije objave na Facebooku oštro kritizirao Vladu i njezin rad. U svojoj objavi u nedjelju navečer Maras se pita: “Gdje je ovom kaosu od Vlade kraj?”

Članovi tzv. Domoljubne koalicije traže ostavku Orepića. Valjda bi rado stavili Vasu. Gdje je ovom kaosu od Vlade kraj? Umjesto da vodi, da prekine više to ludilo, Orešković malo na hokej pa sutra na službeni put u Bavarsku. Malo networkinga ne škodi. Dajmo mu da se vrati u Tevu, a građanima dajmo da ponovno biraju, pa makar odabrali bilo koga bilo bi bolje nego što je sada”,napisao je biši ministar.

U ponedjeljak ujutro dodao da je ova Vlada za Hrvatsku čisti gubitak.  “Jedna “mudra” izjava Grunfa iz Alana Forda kaže: Tko izgubi dobitak, dobije gubitak!  Vlada na slici ispod za Hrvatsku je čisti gubitak”, napisao je Maras.

Autor:M. M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.