Jurica Galoic/PIXSELL

MARAS NALJUTIO REINERA: ‘Zabranjujem vam govoriti cijelog današnjeg dana’

Autor: M.B.

"I vi i ja znamo da ste zlorabili vrijeme i govorili nešto što nije vezano za temu. Naravno da se svi slažemo da moramo naša radna mjesta sačuvati, ali nemojte koristiti govornicu za nešto što se ne tiče ove teme", kazao je Reiner.

Željko Reiner, potpredsjednik Sabora, zabranio je SDP-ovom Gordanu Marasu da govori u Saboru do kraja dana. Reinera je najprije isprovocirao Marasov govor o namjeri MOL-a da zatvori rafineriju u Sisku. Maras je upitao ima li s tim veze i bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. Reiner mu je prigovorio da je zlorabio institut replike jer nije govorio o izmjenama Ovršnog zakona, što je bila tema rasprave.

“I vi i ja znamo da ste zlorabili vrijeme i govorili nešto što nije vezano za temu. Naravno da se svi slažemo da moramo naša radna mjesta sačuvati, ali nemojte koristiti govornicu za nešto što se ne tiče ove teme”, kazao je Reiner. No, Maras nije prestao pričati iz saborske klupe.

“Nemojte se prepirati, vi ne možete sa mnom diskutirati i prigovarati mi”, poučio mu je predsjedavajući.

“Izričem vam opomenu zbog toga što kršite poslovnik”, kazao je Reiner zatim, no, Maras nije zašutio pa mu Reiner izriče opomenu sa zabranom govora na današnjem zasjedanja.

„Izričem vam opomenu sa zabranom govora danas, tijekom današnjeg zasjedanja“, poručio mu je Reiner, prenosi Dnevnik.hr 

Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.