screenshot/HRT

Maras dramatizirao u Saboru mašući novčanicama!

Autor: T. P.

Jandroković je potom istaknuo da je situacija bila vrlo dramatična

U jeku saborske rasprave o poreznoj reformi SDP-ov Gordan Maras “začinio” je situaciju mahanjem novčanica želeći dočarati koliko će od izmjene poreza na dohodak profitirati prosječna obitelj, a koliko obitelj nekog menadžera.

“Sada sam plastično prikazao HDZ-u poreznu reformu u Saboru.  Obitelj menadžera u trgovačkoj korporaciji 60.000 kn više godišnje. Obitelj zaposlenog na blagajni trgovačkog centra 400 kn više godišnje. Naravno da neko ne misli da sam donio 60.000 kn u Sabor, buntovi su bili od praznog papira samo sa dvije prave novčanice”, poručio je Maras izvadivši na stol izvadio nemali snop novčanica.

Jandroković je potom istaknuo da je situacija bila vrlo dramatična:

“Gledao sam kolegu Arsena Bauka. Uplašio se da su to njegovi novci i skoro je posegnuo za njima”, rekao je Jandroković, nasmijavši saborske zastupnike, pa i samog Bauka.

kune

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.