Goran Stanzl/PIXSELL

Maras brani Hrgu: ‘Rekla je istinu, moja djeca nose higijenske potrepštine od doma!’

Autor: M.M.

"Nosi si doma te fontane Bandiću, opremi škole i vrtiće", poručio je Maras.

Nakon što je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u intervjuu s Mirjanom Hrgom navedenu voditeljicu uvrijedio svojim neprimjerenim ponašanjem i izjavama da nema djece pa tako nije kompetentna komentirati stanje u zagrebačkim vrtićima, SDP-ovac Gordan Maras stao je na stranu voditeljice.

U svojoj objavi na Facebooku Maras je je optužio Bandića da “troši naše novce” i potvrdio da je stanje u vrtićima iznimno loše.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Vidim da je Bandić napao Hrgu da nije rodila, da ne zna i nema mu što pričati o vrtićima. Sramotno od Bandića! Ja mu poručujem, iako to nije važno za pitanje vrtića i škola, ja sam “rodio” i sve što je rekla Hrga je točno. Bandić laže.
Moja i ostala djeca u Zagrebu moraju nositi higijenske potrepštine od doma jer vrtići i škole očito nemaju sredstava. I tako već godinama.
Bandić troši naše novce okolo kao “pijani milijarder”, a tamo gdje treba novaca nema.

Nosi si doma te fontane Bandiću, opremi škole i vrtiće”, poručio je Maras.

Autor:M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.