Patrik Macek/PIXSELL

MARAS BIJESNO PORUČIO: ‘Karamarko, odlazi! HDZ-ov dio vlade treba hitno opozvati!’

Autor: M. M.

"Po meni, ukoliko je istina, čisti sukob interesa, firma Karamarkove supruge (skoro sam napisao Sanaderove) je, po pisanju medija, dobivala novac od firme Joze Petrovića, koja je imala ili ima ugovor sa MOL-om", napisao je Maras na Facebooku.

SDP-ovac Gordan Maras komentirao je na Facebooku ugovor koji je u utorak objavio tjednik Nacional između tvrtke u vlasništvu supruge Tomislava Karamarka i tvrtke lobista mađarskog MOL-a, Josipa Petrovića.

Marasovu objavu prenosimo u cijelosti:

“KARAMARKO ODLAZI! HDZ-OV DIO VLADE TREBA POD HITNO OPOZVATI: DA LI SE NA OVAJ NAČIN PRODAJU NACIONALNI INTERESI I DA LI KARAMARKO INDIREKTNO ZA NOVCE MOL-a VOZI ML-a?

Po meni, ukoliko je istina, čisti sukob interesa, firma Karamarkove supruge (skoro sam napisao Sanaderove) je, po pisanju medija, dobivala novac od firme Joze Petrovića, koja je imala ili ima ugovor sa MOL-om. Da li zbog toga HDZ želi odustati od arbritraže i ugroziti INA-u kao nacionalni interes? Da li nas zbog toga žele uključiti u projekt mađarske nuklearke? Nedopustivo, koliko je istina, tražiti ćemo interpelaciju u Saboru o radu vlade zbog ove situacije. Ne podrži li MOST našu inicijativu, ispada da drže ljestve HDZ-u i MOL-u.”

Autor:M. M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.