Marijan Susenj/PIXSELL

MAJKA POGINULE DJEVOJČICE KRAJ KOPRIVNICE TREBA POMOĆ: Suprug je ozlijeđen, a ona boluje od teške bolesti

Autor: M.B.

Ne želeći neposredno nakon nesreće uznemiravati obitelj, danas smo kontaktirali majku Sanelu Prispilović koja je trenutno uz svog šestogodišnjeg sina, kako bi nam rekla što im je u ovim trenucima najpotrebnije.

Nakon užasne prometne nesreće u Cvetkovcu kraj Koprivnice, u kojoj je dvogodišnja djevojčica Ema Prispilović izgubila život, a njen otac je završio u bolnici u teškom stanju, svakodnevno nam se javljaju čitatelji koji bi na neki način željeli pomoći obitelji Prispilović, piše epodravina.hr

Ne želeći neposredno nakon nesreće uznemiravati obitelj, danas smo kontaktirali majku Sanelu Prispilović koja je trenutno uz svog šestogodišnjeg sina, kako bi nam rekla što im je u ovim trenucima najpotrebnije.

Istaknula je da joj je drago što toliko ljudi nudi pomoć, a trenutno im je najpotrebniji novac budući da ona ne radi, a žive samo od suprugove plaće.

Za sve one koji žele pružiti novčanu pomoć obitelji, to mogu napraviti uplatom na tekući račun Erste banke HR3124020063205196078. Naravno, bilo kakva pomoć je dobrodošla, a gospođa Sanela će ovih dana biti kod kuće u Cvetkovcu, budući da posjećuje supruga u bolnici, iako se inače liječi od teške bolesti u Bolnici sestara Milosrdnica u Zagrebu.

Sve ljude dobre volje ovim putem pozivamo, da koliko mogu, pomognu ovoj obitelji u najtežim trenucima u životu.

Autor: M.B.